CHICK'N CRISP HEERHUGOWAARD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chick'n Crisp Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 22:51 Voor het eerste hier besteld. Zeker een aanraden... warm en op tijd..
16 apr 2024 om 19:17 Gewoon weer erg goed en heerlijk van smaak. Warm en op tijd.
15 apr 2024 om 19:06 Was snel gekomen , ondanks dat ik best ver woon
1 apr 2024 om 21:26 Aangezien je maar 90 minuten in kan vullen doe ik dat, al waren het er 120. Eten was wel goed, maar 2 uur op eten wachten is niet oke
26 mrt 2024 om 19:23 Zo als altijd. Heerlijke.
14 mrt 2024 om 23:05 Lekkere burgers topppp en goed warm.
14 mrt 2024 om 5:10 Top! De krulfrieten zijn zo lekker en de burger was heerlijk en goed belegd . Alles was ook goed warm en netjes gebracht op de opgegeven tijd . Zeer tevreden ... tot de volgende keer.
12 mrt 2024 om 20:03 Eerste keer dat ik hier bestelde. Bezorging keurig en erg snel het eten was lekker en goed verpakt echt een aanrader
12 mrt 2024 om 9:03 We hebben lang op het eten zitten wachten, gebeld en werd er gezegd dat het ieder moment bezorgd kon worden. Dit was echter niet het geval. Wederom gebeld en weer werd er gezegd dat het ieder moment bezorgd kon worden. Na 50 min was koud aangekomen
10 mrt 2024 om 20:20 Eten was lekker alleen 1.5 uur later aangekomen
6 mrt 2024 om 22:30 Krijg er geen genoeg van. Heerlijk.
5 mrt 2024 om 18:08 Ik wil weten waar jullie zitten er staat een valse adres. Wil weten waar me eten wordt gemaakt anders neem ik dit mee naar de politiebureau heb van alles al een schreenshot gemaakt.